OVER KO-ASSIST

Koos profielfoto

Ko-Assist is opgericht door Koos van der Zanden, een gedreven marketeer met verstand van zaken en passie voor alles wat de ‘verkoop’ van producten, diensten en ideeën stimuleert.
In zijn carrière heeft hij met doordachte strategieën en creatieve marketing- en communicatieactiviteiten een waardevolle bijdrage geleverd aan het commerciële succes van diverse marktpartijen. Uit eigen ervaring weet hij dat dure activiteiten en campagnes géén garantie voor succes hoeven te zijn.

Ko-Assist biedt ‘custom made’ oplossingen en ondersteuning in B2B en B2C en werkt samen met specialisten die, mede afhankelijk van de vraag van de klant, ingeschakeld worden.
Daardoor is Ko-Assist een laagdrempelig, helder en flexibel bureau voor zowel MKB als grotere bedrijven en organisaties.

Ko-Assist heeft een duidelijke werkwijze die begint bij een oriënterend gesprek met de opdrachtgever. Na verdere analyse van het vraagstuk komt Ko-Assist met een vrijblijvend plan van aanpak, inclusief een transparante kostenbegroting.

Na goedkeuring van het plan, start de uitvoering en implementatie waarbij afspraken en deadlines voor Ko-Assist ‘heilig’ zijn.